chantal meulendijks

Met de producten van Treatments® kom je helemaal tot rust. De authentieke geuren nemen je mee naar verre oorden en de werking van de producten ontspannen je lichaam.

Een webshop ontstaan vanuit ervaringsdeskundigheid en enthousiasme

In mijn massagepraktijk gebruik ik de heerlijke producten van Treatments® al jaren. Door zelf de producten dagelijks te gebruiken weet ik precies wat ze kunnen en kan ik vanuit ervaring spreken over de werking. Vanuit mijn eigen enthousiasme voor de producten, maar ook door de lovende reacties van mijn klanten, is Geursensaties ontstaan. Door het aanbieden van de Treatments® producten in mijn webshop zijn de producten gemakkelijk toegankelijk voor iedereen en haal je de heerlijke geuren van bijzondere en mystieke landen in huis. 

Als één van de eerste officiële Treatments® webshops in Nederland, vind je alle heerlijke verwenproducten van dit mooie merk in het assortiment van Geursensaties. 

Exclusieve wellness behandelingen

Naast de unieke Treatment massages en producten bied ik o.a. Access Bars® en Access Facelift® behandelingen aan. Voor VoetreflexPlus therapie of een ontspanningsmassage kun je ook bij mij terecht. Ik nodig je graag uit een kijkje te nemen in mijn massagepraktijk Chansibelle Massage.

Ik wens je heerlijke verwen- en ontspanningsmomenten toe.

Met warme groet,
Chantal Meulendijks

  • TREATMENTS® certified & dealer
  • ACCESS BARS® practitioner
  • ACCESS FACELIFT® practitioner
  • VoetreflexPlus Therapeut
  • Transformational Cupping Therapist